La Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat acollirà aquest divendres, 27 de maig, a partir de les 7 del vespre, l’acte de presentació de l’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, com a cap de llista d’En Comú Podem, a les eleccions municipals que tindran lloc d’aquí un any, el maig de 2023.

L’acte tindrà també un component festiu amb l’actuació del grup Les Nanettes; hi haurà espai per a que la canalla pugui jugar.

Les intervencions polítiques aniran a càrrec de l’artista Laura Aguilera, veïna de Sant Feliu, de la regidora Loren Rider, coordinadora local de Podem, de Jéssica  Albiach, presidenta del Grup Parlamentari d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, i lògicament, de l’alcaldessa i cap de llista pel 2023, Lídia Muñoz.

Lidia Muñoz, nascuda a Sant Feliu de Llobregat l’any 1981, és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, on va ser alumna de l’actual ministre d’Universitats, Joan Subirats. Va accedir a l’alcaldia l’any 2019, substituint l’anterior alcalde Jordi Sanjosé. Està previst que el proper mes de juny, en compliment del pacte de govern entre els Comuns i ERC, cedeixi l’alcaldia a Oriol Bossa.

Lídia Muñoz va ser escollida per unanimitat cap de llista pel 2023 en una assemblea local d’En Comú Podem, el passat dia 20 d’abril d’aquest any. La presentació de Muñoz dona el tret de sortida a la precampanya per a les properes eleccions  municipals.

Font: Sant Feliu En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here