El dijous, 26 de maig, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat va celebrar la seva assemblea de socis i sòcies, al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat.

Era una assemblea en que, a més dels punys ordinaris, corresponia renovar la Junta de l’entitat. Acabaven el seu mandat per raons personals i professionals, Àngels Masip, Xavier Mas i Josep Campmany. Es va aprovar la incorporació de quatre membres nous: Isabel Ortuño ( Sant Just Desvern), Edgar Berengena ( Sant Esteve Sesrovires), Ferran Puig (Torrelles de Llobregat) i Silvia Guillén (Molins de Rei).

La Junta queda estructura amb la continuïtat de Genoveva Català (Molins de Rei), com a presidenta, Jordi Sicart ( Olesa de Montserrat), com a vicepresident, Gemma Tribó ( Molins de Rei) com a secretària, i David Massana (Viladecans) com a tresorer. Formen també part de la Junta: Conxita Sánchez ( Sant Joan), Carles Riba ( Sant Joan) , Pere Àngel Montserrat ( Sant Joan), M. Jesús Bono ( Sant Feliu) , Rafael Bellido ( Sant Feliu) , Jaume Bosch ( Sant Feliu) , Mercè Sellés ( Molins de Rei), M. Carme Figueras ( Molins de Rei) , Francesc Ollé ( Vallirana), i Anna Antó ( Sant Boi) .

L’assemblea va aprovar els comptes i la memòria d’activitats de l’any 2021 i la programació d’activitats per aquest any, entre les que desataquen la 11a edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que es lliuraran el 18 de novembre al Prat de Llobregat, les Recerques col·lectives sobre Exili i Deportació a la comarca i sobre l’Economia social i el cooperativisme al Baix Llobregat, diverses publicacions, les tasques relatives a la Memòria Històrica i Democràtica o la gestió cultural d’espais i serveis com el Centre Mas Lluí, a Sant Feliu, el Museu Colònia Sedó, a Esparreguera, o la Penya del Moro, a Sant Just Desvern.

Genoveva Català va presentar el seu projecte 2022-2025, temps de durada del nou mandat, en el que destaca la preparació de la celebració dels 50 anys de la creació del CECBLL, el 23 de novembre de 1974, a Martorell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here