La Plataforma Ribera-Salines, moviment veïnal que va néixer a mitjan 2021 “per fer front a l’especulació urbanística de Cornellà” convoca una manifestació el proper 29 de juny, dimecres, contra el pla urbanístic Ribera-Salines.

La Plataforma (a la fotografia, al ple muncipal de Cornellà)  considera que “després del fracàs de les converses amb l’Ajuntament de Cornellà”, que encapçala l’alcalde socialista Antonio Balmón, calia adoptar un seguir de mesures “per a donar més visibilitat al problema i amb l’objectiu de sumar forces”.

Per aquest motiu han impulsat una campanya d’adhesions al Manifest contra l’ARE Ribera-Salines, que compta ja amb la signatura de 30 entitats, una presència reivindicativa en actes institucionals com plens, presentacions i activitats que organitzi el govern local, i la convocatòria d’una manifestació.

La manifestació-concentració tindrà lloc el proper 29 de juny, davant l’Ajuntament de la ciutat, a les 7 del vespre. L’objectiu és, segons els organitzadors, “aglutinar al màxim nombre de persones  i demostrar que el  moviment veïnal i social contra el projecte no és només de grups ecologistes, ni són “quatre gats benestants, tal com va dir l’alcalde Balmón”.

Font i fotografia: Plataforma Ribera-Salines

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here