The Rolling Stones van aclarir fa uns dies quins seran els convidats especials que els acompanyaran en el seu concert a Madrid, aquest dimecres 1 de juny, al Wanda Metropolitano, dins la seva nova gira “Sixty. Stones Europe 2022”.

La gira de la mítica banda s’inicia en aquesta ciutat per anar després a Alemanya, Regne Unit, Països Baixos, Suïssa, Itàlia, Àustria, França i Suècia.

Sidonie, un grup de rock molt vinculat al Baix Llobregat, serà un dels teloners dels Rolling al concert de Madrid, al costat de Vargas Blues Band. John Byron Jagger.

La gira dels Rolling celebra els seus seixanta anys com a banda, amb “Sixty”. Steve Jordan els acompanyarà a la bateria. Oferiran als seus fans un llistat de cançons ple de clàssics, així com una selecció de temes inesperats i sorpreses. La gira és la continuació de l’exitosa “No Filter”, amb la que el grup va omplir estadis de tots els Estats Units, venent més d’un milió d’entrades, durant la tardor de 2021.

Per a Sidonie ha estat una alegria incommensurable. Segons comenta el cantant del grup, Marc Ros, a RockFM Motel, ha estat molt difícil no explicar que havien estat elegits per actuar, fins que els Rolling ho fessin oficial. Afirma que han rebut moltes felicitacions, com les de Leiva o Loquillo, i que està “nerviós i excitat”.

Sidonie va néixer a finals dels noranta. Van fer el seu primer concert al Casal de Joves de Sant Just Desvern, on van tenir el seu primer local d’assaig. Van guanyar el “1er Concurs de Música Jove del Baix Llobregat” Els seus components són Marc Ros (cantant i guitarrista), Jesús Senra  (segones  veus, baix i guitarres elèctriques i acústica)  i Àxel Pi ( bateria). A Àxel Pi se’l va poder veure fent de DJ, el divendres 6 de maig a Sant Feliu de Llobregat, la seva ciutat, en el marc de la Fira de les Roses. Després de l’èxit del seu primer disc van fitxar per Sony Records, companyia amb la que han publicat diversos discos. Després dels seus dos primers treballs en anglès, les cançons han estat escrites en castellà. L’agost de 2009 van llençar el seu cinquè àlbum “El incendio”.  L’any 2020 van publicar l’àlbum “El regreso de Abba”, amb una primera cançó en català: “Port lligat”. Han actuat amb Pereza, Sopa de Cabra o Love of Lesbian. Ara viuen el somni de compartir escenari ni més ni menys que amb els Rolling Stone, una de les seves bandes de referència: aquest dimecres a Madrid.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here