La UE Santboiana va derrotar aquest diumenge, 29 de maig, al Complutense Cisneros per 32 a 26 en la semifinal a partit únic, jugada a l’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat.

La victòria porta als de Sant Boi a poder jugar la final de la Lliga, diumenge que ve, dia 5 de juny, contra l’Ampo Ordizia, que va derrotar al SilverStorm El Salvador de Valladolid per 27-30 en l’altra semifinal.

El fet que la UE Santboiana quedés millor classificada que l’Ordizia en la fase regular li atorga el dret de disputar la final a l’estadi Baldiri Aleu, de Sant Boi. Cal recordar que l’equip no ha perdut cap partit jugat a casa des de fa quinze mesos i que aquesta temporada els ha guanyat tots.

Feia set anys que la Santboiana no arribava a la final de la Lliga i en fa més, des de l’any 2006, que no guanya el títol. I ha assolit la fita de disputar la final just quan celebra el centenari de la seva fundació.

Fotografia. El Esportiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here