Arriba aquest mes de juny la primera edicio de la Viquimarató santfeliuenca, un projecte comunitari que vol ampliar la informació sobre Sant Feliu de Llobregat a Internet.

La iniciativa esta impulsada per les entitats Seny i Ordre, Arrels Locals i la secció USLA de l’Ateneu Santfeliuenc. Compta amb la col·laboració de l’Amical Wikimedia i el suport del Casal de Joves, Sant Feliu Innova, la Biblioteca Montserrat Roig i l’Ateneu.

L’experiència  es porta a terme entre aquest 4 de juny i el dia 20. Durant aquest temps hi haurà diversos punts de suport a l’edició, situats en equipaments públics i privats, en el seu horari d’obertura habitual: la Biblioteca, Sant Feliu Innova, l’Ateneu i el Casal de Joves.

Aquest dissabte, 4 de juny, a les 11 del matí, es fa la presentació del projecte a l’Aula de Cultura de l’Ateneu, dins la jornada en motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural.

El dia 7 de juny, dimarts, a les 7 del vespre, tindrà lloc una jornada de formació, al Casal de Joves. Finalment el dia 20, dilluns, a les 7 del vespre, es farà una posada en comú a l’Ateneu Santfeliuenc.

Una viquimarató és un esdeveniment on editors de Viquipèdia es reuneixen amb l’objectiu de fer articles nous o ampliar-ne de ja fets sobre un tema determinat. Hi poden participar tant editors experimentats com editors novells o qualsevol persona interessada en el tema. En aquest cas, l’objecte dels articles serà Sant Feliu de Llobregat.

Font: Seny i Ordre

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here