Diumenge la UE Santboiana va fer història: al seu Estadi Baldiri Aleu va derrotar l’AMPO Ordizia per 23 a 17, guanyant així el títol de la Divisió d’Honor de la Lliga estatal de Rugbi.

Ha estat la seva vuitena lliga, i han passat setze anys des que va guanyar aquest títol per darrera vegada. I  aquest èxit ha tingut lloc en plena celebració del centenari de la seva fundació.

Es podia demanar més? Doncs sí, perquè aquest dilluns, 6 de maig, la ciutat de Sant Boi de Llobregat es va bolcar en la celebració del títol tan esperat. A partir de les 6 de la tarda, una rua, encapçalada per un autocar que trasnportava els campions (a la fotografia), va anar des de l’Estadi Baldiri Aleu fins la Plaça de l’Ajuntament, on es va celebrar la recepció per part del consistori, encapçalat per l’alcadessa Lluïsa Moret. Centenars de  persones aficionades van voler traslladar també la seva felicitació a l’equip degà del rugbi català i estatal, omplint carrers i la plaça de l’Ajuntament. Sant Boi va ser una festa. Una alegria que comparteix tota la comarca del Baix Llobregat.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Fotografia: Mundo Deportivo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here