El passat dijous, dia 2 de juny, l’assemblea d’ERC al Prat de Llobregat, reunida al Centre Cívic Palmira Domènech, va votar mitjançant primàries obertes per unanimitat a Jordi Ibern i Tortosa (a la fotografia) , per tornar a encapçalar la candidatura del partit a les eleccions municipals de maig de 2023.

Ibern va posar de relleu l’experiència adquirida durant els darrers anys i tota la feina feta fins ara des de l’oposició, que va qualificar com “una llarga i constant feina de formiga feta des de l’ombra”.

El ja cap de llista va repassar aspectes de la ciutat que han millorat gràcies a la incidència d’ERC i va ressaltar el seu paper per traslladar queixes i demandes dels veïns i veïnes al Ple municipal: “Ser l’altaveu de la gent, en definitiva”, va explicar.

Isern també va emfatitzar la necessitat d’esdevenir encara més útils i decisius al Prat  “governant la ciutat des de la proximitat”.

A les eleccions municipals de l’any 2019, ERC va ser la tercera força política amb l’11’2 % dels vots que li van suposar l’obtenció de tres regidories. Els Comuns van guanyar les eleccions, amb el 33’5 % dels vots i 11 regidories, seguits del PSC amb el 21’2 % del vots i 7 regidors. L’alcalde és Lluís Mijoler, dels Comuns, que manté un pacte de govern amb els socialistes.

Font: ERC El Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here