No va poder ser. L’AE Penya Esplugues necessitava guanyar al Sala Zaragoza per poder mantenir-se a la Primera Divisió EFEF de futbol sala femení. Però només va poder empatar a un gol.

El Sala Zaragoza i el Penya Esplugues van jugar un partit de lliga que era una autèntica final: eren els dos equips involucrats en el possible descens. Si el Penya Esplugues guanyava empatava a punts amb l’equip aragonès i per millor gol average es salvava i condemnava al descens al Sala Zaragoza.

Les d’Esplugues es van avançar al marcador a deu minuts del final del partit, però, quan millor estaven jugant, una errada va ser aprofitada per les aragoneses per empatar el partit, un resultat que ha provocat el descens del Penya Esplugues.

L’Associació Esportiva Penya Esplugues és una entitat esportiva dedicada al futbol sala fundada l’any 2008 a Esplugues de Llobregat. L’any 2015 va arribar  a un acord amb el Futbol Sala Gironella, equip que fins aleshores disputava la Primera Divisió femenina de futbol sala però que es trobava en procés de dissolució de la seva junta, perquè l’Esplugues ocupés la plaça de l’equip berguedà tot mantenint el nom de l’entitat. A partir de la  temporada 2015-2016 l’equip sènior femení va passar a anomenar-se FES Penya Esplugues Gironella, jugant en la primera divisió femenina del futbol sala espanyol.

Ara, malgrat el bon partit jugat, l’AE Penya Esplugues no ha pogut mantenir la categoria i ha deixat el futbol sala femení sense representants a la Primera Divisió. La temporada vinent jugarà a Segona Divisió.

Fotografia: L’Esportiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here