El proper dissabte, 18 de juny, l’Ajuntament de Pallejà ha organitzat una sortida a la riera de Les Rovires. Es vol que la ciutadania participi activament en la seva protecció i conservació, amb la companyia de personal especialitzat en medi ambient i natura.

Amb aquesta iniciativa tothom tindrà l’oportunitat de conèixer de prop el pulmó natural llobregatenc, i analitzar de primera mà les principals problemàtiques a les quals s’enfronta l’espai hidrològic. Amb el suport de l’equip especialitzat, el grup de treball format per la ciutadania elaborarà una avaluació de l’estat ecològic i hidrològic de la riera de les Rovires.

La sortida forma part del projecte “Llegim el riu”, que té per objectiu d’afavorir el coneixement de l’entorn natural de la riera de Les Rovires.

Pallejà ja va participar el 2021 a la iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona i en la que participen 14 ajuntaments més de la conca del Llobregat. La proposta, que va ser un èxit de participació  la passada convocatòria, té l’objectiu de promoure la inquietud ecològica i implicar la ciutadania en la protecció de l’entorn del Llobregat: Un objectiu fonamental en una comarca com el Baix Llobregat.

Font: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here