El jugador de bàsquet de Sant Boi de Llobregat, Marc Gasol, ha aconseguit el seu objectiu: portar el Bàsquet Girona a l’ACB.

Marc Gasol és jugador i president del club que en la Final Four d’ascens a l’ACB va derrotar diumenge, 19 de juny, per 60 a 66 al que semblava equip favorit, l’històric Estudiantes de Madrid, el club del que és seguidor el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

El Pavelló de Fontajau, a Girona, va patir el dissabte quan Marc Gasol es va lesionar en el partit de semifinals amb el Lleida, però finalment el de Sant Boi va poder jugar aportant 11 punts a la victòria del seu equip.

Marc Gasol, exjugador de l’NBA, que havia estat membre del club de Girona, ha vist com es complia el seu somni d’ajudar, com a jugador i com a directiu, a que Girona hagi tornat a tenir un equip a l’ACB catorze anys després que el Akasvayu desaparegués i vuit anys després que Gasol fundés el nou club el 2014. Ara caldrà saber si Gasol decideix continuar com a jugador o si es concentra en les tasques de presidient del club.

Al pavelló de Fontajau hi era tota la família Gasol, inclòs el germà del Marc, el reconegut exjugador Pau Gasol.

Fotografia: Marca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here