El passat dissabte, 18 de juny, el Partit Popular (PP) va celebrar a Esplugues, una trobada comarcal de l’organització del Baix Llobregat, amb l’objectiu de preparar les eleccions municipals de 2023.

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va elogiar la feina dels equips del partit a la comarca i també la tasca que s’està realitzant a Esplugues de Llobregat on va assegurar que “tenim un gran projecte i estem convençuts que el salt aquí serà espectacular i que el Partit Popular serà decisiu en la composició del proper govern municipal”.  Fernández va definir el PP com un “gran partit municipalista”. El líder popular va criticar “altres projectes que s’acaben convertint en modes passatgeres però que no són capaços de transformar la societat”, en una possible al·lusió a Ciutadans i VOX.

El predient provincial del partit, Manu Reyes, va assegurar que “Esplugues és per al PP un municipi prioritari, on tot l’equip està treballant per aquest canvi tan necessari després de 40 anys de govern socialista”.

Marcos Sánchez, regidor i president local del PP va explicar que el partit “està centrat en les properes eleccions municipals”.

El PP va obtenir a les eleccions municipals del 2019 uns molt mals resultats al Baix Llobregat, quedant fora de la majoria de consistoris en no arribar al 5 %. A Esplugues va aconseguir el 5’75 % dels vots i un únic regidor. El PSC va obtenir la majoria absoluta amb 11 regidories, ERC en va tenir 4, els Comuns 3, i Ciutadans 2. Davant la més que possible desaparició de Ciutadans, el PP veu possible absorbir l’11 % de vots que va obtenir el partit d’Inés Arrimadas.

Font: PP Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here