Olesa de Montserrat ho té tot a punt per celebrar la seva Festa Major 2022. El municipi viurà cinc dies farcits d’activitats entre el dijous 23 i el dilluns 27, festivitat local.

Per Sant Joan…a Olesa la fan! Això diu la dita popular, i Olesa està disposada a viure cinc dies intensos de Festa Major amb més d’una trentena d’activitats tradicionals, culturals, esportives, per a infants i adults.

Dijous, revetlla de Sant Joan, arribarà la Flama del Canigó, que recorrerà la ciutat i quedarà custodiada a l’Ajuntament per a l’encesa de la foguera a les 11 de la nit, al pati de la Casa de Cultura. A continuació, l’espectacle piromusical “Odissea” i el Concert de Revetlla amb la Principal de la Bisbal, tot i que els més joves també tindran la seva revetlla amb el grup Gang i la Nit de Festa.

El dia de Sant Joan, divendres, matinades, vermut musical i l’espectacle familiar “Potser no hi ha final”. A la nit tindran lloc el “Sardaxou”, la Rua de la Llum i la Festa de la Llum. Per tancar la jornada, el Concert Jove.

Dissabte es farà la Jornada de Portes Obertes al nou gimnàs municipal, el Teatre de la Passió acollirà l’obra “Travy” i per la nit es podrà gaudir del concert de dos dels grups amb més èxit del moment: Buhos i Gertrudis.

El diumenge serà el torn de la 43a Trobada de Gegants , la trobada castellera i la perfomance de carrer “Rumors de Pedra” que vol desmuntar rumors sobre les persones migrades i racialitzades.  També serà el dia en que els alcaldes d’Olesa i Weingarten, municipis agermanats, intercanviïn  regals.

Una de les novetats seran els “Tastets de la Nostra Cuina”. I el dilluns 27, jocs per als joves, sardanes, i finalment, el pícnic sopar i l’enlairament de fanalets, que constituiran la cloenda de la Festa. Sembla que sí: per Sant Joan.. a Olesa la faran!

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here