Lluís Mijoler, actual alcalde del Prat de Llobregat, serà el candidat del Prat en Comú i de Podemos del Prat a les properes eleccions municipals del 2023. Així ho va aprovar, el dilluns 20 de juny, l’assemblea celebrada de manera conjunta per totes dues formacions.

L’assemblea culminava el procés de primàries iniciat el passat 16 de maig. El 7 de juny la comissió electoral va validar la única candidatura presentada, la de Lluís Mijoler.

L’alcalde va reiterar el seu compromís amb la ciutat i va posar en valor la feina feta aquests anys per tot l’equip de govern i el suport de la ciutadania, afrontant una legislatura complicada , que s’ha vist afectada per una pandèmia i per l’amenaça de l’ampliació de l’aeroport.

La co-coordinadora del Prat En Comú, Alba Bou Jordà va destacar que “venim de lluny i volem anar encara més lluny, i ho volem fer amb un alcalde valent i ferm, que ha defensat el Prat on ha calgut i davant de qui ha calgut”.

El portaveu del cercle local de Podemos, Carmelo Declara, va destacar que “avui és el punt de partida del nostre compromís per sumar en un projecte que ens permeti seguir construint un Prat més verd i més feminista, i Lluis Mijoler ha demostrat ser el millor candidat per seguir avançant cap el Prat del futur”.

L’acord entre El Prat en Comú i Podemos, que  a les eleccions passades es van presentar per separat és la gran novetat de les eleccions del 2023 al municipi. En Comú va obtenir 11 regidories amb un 33’5 % dels vots  i Podemos una, amb un 5’1 % dels vots. La suma situa Mijoler en una situació immillorable per revalidar el triomf de fa tres anys.

El proper dia 1 de juliol, divendres, a dos quarts de 8 del vespre, als Jardins de Mon Racó, es celebrarà l’acte de presentació del candidat, que comptarà amb la participació de la diputada al Congrés Aina Vidal i amb actuacions musicals.

Font: El Prat En Comú i Podemos El Prat

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here