El passat divendres, 17 de juny, Movem Castelldefels- En Comú Podem va inaugurar un nou espai situat al carrer de l’Església ,66, com a seu de l’organització a la ciutat (a la fotografia) .

L’acte va comptar amb activitats lúdiques i artístiques i també, lògicament amb intervencions polítiques. S’obria així una nova etapa de Movem en Comú Podem “amb l’esperança de construir una ciutat millor per a tothom”, amb un nou espai obert als ciutadans i ciutadanes de qui l’organització política vol “estar més a prop, a peu de carrer”. Les intervencions van anar a càrrec de Candela López, i dels diputats d’En Comú Podem, Jaume Asens i Lucas Ferro.

A l’acte hi van assistir unes 200 persones , representats del teixit associatiu i de les associacions de veïns, així com els diputats David Cid, d’En Comú Podem, i Pere Albó, del Moviment d’Esquerres, grup catalanista escindit del PSC,  que a Castelldefels participa en la candidatura de Movem. Les activitats al carrer varen estar protagonitzades per entitats, l’acadèmia de ball BALLuga’t, un recital de poemes de Federico García Lorca a càrrec de Joan Fernández, i una actuació de dansa de Xoxe Conde i Maria de Vicente.

Jaume Asens, portaveu del grup d’Unidas Podemos i els Comuns al Congrés de Diputats, va reivindicar que el seu grup, des de Govern central, ha impulsat polítiques que donen resposta als problemes de la ciutadania, com la Reforma laboral, “amb més contractes indefinits que mai”, la pujada de les pensions, o els ERTOS aplicats durant la pandèmia. “ Si no hi som”, va dir, “passa com a Castelldefels, que es gira a la dreta, i qui pateix són els veïns i veïnes”.

Candela López, l’alcaldessa que va acabar amb el mandat del popular Manu Reyes, va explicar que “la nostra voluntat és escoltar els neguits, les preocupacions i les propostes que la ciutadania tingui pel futur de Castelldefels”. “La ciutat ens necessita més que mai, després de patir dos anys de l’acord de PSC i ERC amb Ciutadans i una regidora trànsfuga; som l’única garantia d’un govern d’esquerres que posi al centre la gent”, va afegir.

El nou local romandrà obert totes les tardes de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre i els dimarts i dijous també de 10 del matí fins les 2.

Font i fotografia: Movem Castelldefels- En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here