L’alcalde socialista de Cervelló, Jose Ignacio Aparicio (a la fotografia), va anunciar en el transcurs del sopar de final de curs de M’estimo Cervelló (PSC), la seva voluntat de tornar a ser candidat a les eleccions de 2023.

Aparicio va assegurar :“Tinc les mateixes ganes del primer dia i les energies intactes per seguir fent progressar Cervelló”. Per a Aparicio  “4 anys més ens permetrien enllestir molts dels projectes que hem impulsat, i consolidar el nostre full de ruta per a Cervelló”. L’alcalde va destacar algunes de les realitzacions aconseguides, com els terrenys on la Generalitat ha de construir un Institut, o el treball fet per a que “Bon Preu s’instal·li a l’espai que era de Codorniu”.

El mes de novembre Aparicio presentarà la seva candidatura, que haurà de ser ratificada per la militància de l’agrupació local del PSC.

L’any 2019, el PSC va guanyar les eleccions municipals a Cervelló amb el 41’9 % del vots , empatant a 6 regidors amb ERC. L’únic regidor de Ciutadans va ser decisiu per a que Aparicio aconseguís l’alcaldia. Cervelló és un dels municipis de la comarca on el PSC i Ciutadans governen conjuntament: el regidor de Ciutadans és el segon tinent d’alcaldia i és responsable d’Espai Públic, Disciplina Urbanística i Sanitat, entre d’altres delegacions. Les properes eleccions es preveuen molt obertes perquè Ciutadans previsiblement desapareixerà i Podemos i els Comuns, que es van presentar per separat sense aconseguir representació però obtenint sumats gairebé el 8 % dels vots, podrien presentar-se conjuntament.

El PSC de Santa Coloma de Cervelló ja té candidat

D’altra banda, a Santa Coloma de Cervelló, el PSC ja ha escollit candidat a l’alcaldia: Serà David Segado, actual portaveu socialista al consistori i conseller comarcal. Segado, natural de l’Hospitalet i veí del barri de Cesalpina, és diplomat en Fisioteràpia i  Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals.

A les eleccions de 2019, el PSC va obtenir dos regidors, enfront dels quatre que va aconseguir ERC i dels quatre de Progrés (Comuns).

 

Font i fotografia: PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here