La campanya “Som el teu estiu” ha tornat aquest 2022 oferint més d’un centenar de propostes turístiques per a gaudir arreu del Baix Llobregat. Una completa i variada oferta d’activitats per a grans i petits, per a famílies, parelles i amics.

Hi ha oferta per a tothom: pels amants de la natura o de la cultura, per als més gourmets i sibarites, per als curiosos, per a qui necessita relax i tranquil·litat o per a qui vol emocions úniques. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ofereix el web www.someltruestiu.cat per a poder fer la tria.

La comarca disposa de multitud de propostes: espais naturals per practicar esports d’aventura, visites a un celler, provar les receptes d’un dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta amb plats elaborats amb productes del Parc Agrari, gaudir de les platges, rutes per coves i mines com les de Montserrat a Collbató (a la fotografia) i les de Gavà, per termes romanes, per la Colònia Güell, pel castell de Castelldefels, per Catalunya en Miniatura, o pels emblemàtics edificis de Jujol a Sant Joan Despí.

La campanya  “Som el teu estiu” impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat promociona els atractius principals de la comarca. I posa en marxa un sorteig que permet guanyar una escapada amb allotjament més esmorzar a l’Hotel Bel Air de Castelldefels, una visita a les Coves de Montserrat, un dinar al restaurant Les Vinyes de Martorell, un brunch al Celler de Ca n’Estella a Sant Esteve Sesrovires, o un passeig en barca o caiac al Canal Olímpic de Castelldefels. Tot, entrant al web de la campanya.

El Baix Llobregat demostra una vegada més que és un centre d’atracció turística per a les persones que no són de la comarca, però també pels ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat que massa sovint no coneixen les meravelles que tenen a tocar de casa.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Fotografia: Milviatges.com

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here