El passat dimarts, 21 de juny, Gerard Valverde, va ser escollit per unanimitat candidat  a l’alcaldia de Junts pel Prat per a les eleccions de 2023, en una assemblea celebrada al Centre Cívic Palmira Domènech del Prat de Llobregat.

Valverde va rebre el suport de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, del polèmic exalcalde de Martorell i expresident de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i de l’exalcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (a la fotografia).

El candidat va destacar “la voluntat de seguir sent útil als veïns i veïnes del Prat”, i el seu “compromís amb la defensa dels interessos de la ciutat i dels seus espais naturals”, un compromís que contrasta amb el suport de Junts per Catalunya, al Parlament i al Govern de la Generalitat, a la proposta d’ampliació de l’aeroport plantejada pel president d’AENA, el socialista Maurici Lucena, i rebutjada frontalment per l’Ajuntament del Prat.

Valverde va insistir en que ell “només és la cara visible d’un projecte que no seria possible si al darrere no hi hagués un equip de persones compromeses amb la ciutat”.

En Gerard Valverde té 32 anys, és graduat en Administració i Direcció d’Empreses i treballa en el sector de capital risc.

En les eleccions de 2019, Junts pel Prat va quedar fora del consistori en obtenir només el 4’8 % dels vots; ara es planteja superar la barrera del 5 %.

Font: Junts pel Prat

Fotografia: el Prat al dia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here