La Casa SEAT de Barcelona va acollir el dijous, 23 de juny, la presentació de la vuitena edició del  Festival de les Arts Sonores (PAS) que es celebrarà a Martorell entre el 8 de juliol i el 6 d’agost.

Es tracta d’un Festival de música d’estiu amb una combinació d’estils transgressors, atrevida i fresca, amb grups nacionals i internacionals, on el funk, el flamenc, el rhythm and blues o el soul, entre d’altres estils, permetran viure vetllades de qualitat i novetat al voltant de la bona música, amb amics i amigues i família. El PAS es defineix com una Proposta per a Persones Altament Sensibles.

Durant pràcticament un mes s’aniran succeint les actuacions de Roger Mas ( 8 de juliol), María Peláe (9 de juliol), The Big Jamboree ( 15 de juliol), Michelle David & The True Tons ( 16 de juliol), El Pony Pisador (22 de juliol), Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel.lo ( 23 de Juliol)

El Pas Petit  portarà la Banda de Vent i Orquestra de Corda de l’EMMM, La Treca i Bufa & Sons,  i Pentina el Gat, i el Pas Doble, a Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Elkin Robinson, Clarence Bekker Band, i Stav.

L’escenari del PAS està ubicat a l’entorn d’un dels símbols de Martorell: el Pont de Diable (a la fotografia). El Pas Doble tindrà lloc a la Piscina d’Estiu.

L’alcalde de Martorell , Xavier Fonollosa, va destacar durant la presentació, que “el PAS sempre ha de complir tres condicions: que tingui músics de qualitat, diversos i eclèctics , que es faci en el marc incomparable del Pont de Diable, i que sigui de franc perquè pugui venir tothom que ho vulgui, des de nens, joves, gent gran i famílies senceres”.

Font: Festival PAS

Fotografia: Turisme del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here