El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa novament les Jornades de Portes Obertes adreçades al personal educatiu dels centres escolars de Catalunya, per tal de permetre’ls descobrir en primera persona les nombroses activitats educatives que ofereix el territori.

Els propers dies 1, 2 i 3 de juliol, els principals atractius culturals patrimonials i naturals amb oferta d’activitats per a escoles obren les portes al personal educatiu, amb l’objectiu que puguin planificar les activitats escolars per al curs vinent. Durant aquests dies, les entrades i activitats són gratuïtes pels membres dels equips docents d’escoles i instituts, que poden anar acompanyats per la seva família (màxim un acompanyant i dos infants).

Amb aquesta acció, que s’emmarca dins del Pla de dinamització de Turisme Escolar del Baix Llobregat del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal, es facilita a la comunitat educativa accedir a  la gran diversitat de patrimoni i activitats que atresora la comarca especialment per als escolars de totes les edats i nivells educatius: del Delta del Llobregat al Centre Jujol de Sant Joan Despí, de la Colònia Güell a la Coves de Montserrat.

Font i fotografia: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here