Díaz Ayuso s’ha quedat amb un pam de nas. El Consell d’Administració de GSMA ha designat Barcelona com a seu del Mobile World Congress fins el 2030. S’acaba així amb les especulacions interessades que volien veure el congrés de telefonia mòbil més important del món fora de la capital catalana.

El contracte actual entre els organitzadors i Barcelona expirava el 2024 i ara es renova per sis anys més. És una bona noticia per Barcelona, però també per al Baix Llobregat per les importants repercussions econòmiques que el Mobile té a la comarca, pel que fa a l’hostaleria, les empreses auxiliars, l’ocupació o el turisme.

Segons un comunicat fet públic aquest dilluns, 27 de juny, s’ha tancat un acord amb  l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Economia, Turisme de Barcelona i Fira de Barcelona.

Segons John Hoffman, conseller delegat de GSMA “No només hem fet créixer l’esdeveniment des del nostre trasllat a Barcelona, sinó que l’hem fet evolucionar per incloure tot un ecosistema”.

L’edició d’aquest any 2022, després de la pandèmia, va superar totes les previsions i més de 60.000 persones de més de 200 països van passar per la Fira de Barcelona, on mostraven els seus productes prop de 2000 expositors.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha destacat la unitat amb la que han treballat totes les administracions i GSMA, remarcant que Barcelona reafirma  així la seva capitalitat com a ciutat de referència en l’àmbit tecnològic.

Fotografia: Idealista

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here