El Camp Nou de Barcelona va ser escenari aquest dilluns, 27 de juny, de la 35a edició dels Premis Pimes. El seu objectiu és distingir les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya l’any 2021 en diferents àmbits. Es va celebrar un sopar solidari que, un any més , destinarà els seus ingressos a apadrinar el programa Emppersona d’ajut a la segona oportunitat que impulsa PIMEC. La trobada coincidia amb el Dia Internacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides.

L’acte, que va aplegar centenars d’empresaris i autònoms, va aconseguir reunir, malgrat les tensions polítiques del moment, les màximes autoritats dels governs espanyol i català i del món local: el president del Govern central, Pedro Sánchez, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (a la fotografia). També hi eren diversos alcaldes i alcaldesses de ciutats del Baix Llobregat com Sant Boi, Viladecans, Sant Feliu o Esparreguera i el president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler.

A l’inici de l’acte , el president de PIMEC, Antoni Cañete, va demanar “un diàleg sincer que ens permeti arribar a consensos i compromisos”.

Papelmatic, MIPIME amb valors 2021

L’empresa Papelmatic va obtenir el Reconeixement MIPIME amb valors. Aquesta empresa familiar, fundada l’any 1965 i ubicada a Cornellà, desenvolupa diferents solucions per a la higiene professional, el benestar de les persones i els espais en els quals conviuen. Al llarg de la cerimònia va rebre el guardó per haver estat capaç d’integrar i avançar en un model de sostenibilitat i economia verda on la Responsabilitat Social Empresarial forma part del seu ADN i està esdevenint una eina de gestió estratègica en el desenvolupament de la seva activitat.

Fonts i fotografia:  PIMEC i PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here