Viladecans The Style Outlets, l’únic centre outlet de l’àrea metropolitana, i que està ubicat al Baix Llobregat, celebra noves apertures en la seva oferta de restauració amb una Shopping Night aquest dijous, 30 de juny, que coincideix amb el seu Superdijous. Les activitats s’estendran al dissabte 2 de juliol.

L’objectiu del centre comercial és presentar la seva nova oferta de food & beverage, que arriba amb una novetat: des d’aquest dijous la restauració mantindrà les seves portes obertes fins les 12 de la nit, tots els dies de la setmana, inclosos els diumenges.

S’obren Casa Carmen, Five Guys i Sushisom, que es sumen als establiments ja existents  Green Vita, Santa Gloria, Burger King i Udon, a més dels foodtrucks The Bros, Carte d’Or, Tio Bigotes i Schara.

El dijous, 30 de juny, el Centre amplia els seus Superdijous amb una Shopping Night en la que s’oferiran descomptes addicionals amb les botigues obertes fins les 12 de la nit. Es podrà gaudir de la instal·lació interactiva de pintura digital, Visual Songs. Un altre dels espectacles previstos serà Mirror Men, un show d’animació amb éssers vinguts del futur.

S’ha creat un Passaport que s’activarà el 30 de juny i que es mantindrà fins el 31 d’agost que permetrà obtenir descomptes en funció de la consumicions realitzades.

Totes dues jornades, la del dijous i la del divendres, començaran a les 6 de la tarda.

Viladecans The Style Outlets destaca en un comunicat que disposa d’amplis carrers a l’aire lliure i que aposta per una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient, amb punts de càrrega ràpida de cotxes elèctrics, un aparcament específic amb carregadors per a patinets elèctrics, pàrquing de motocicletes, estacionament per a bicicletes i l’estació de RENFE Rodalies a menys de 100 metres del centre.

Font: Viladecans The Style Outlets

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here