L’any 2009 l’empresa Iddink, d’origen holandès, va arribar a la península amb l’objectiu d’abaratir i facilitar la compra anual de material escolar prioritzant l’estalvi, la sostenibilitat i la comoditat

L’elevat cost del material escolar fa imprescindible la cerca d’alternatives més econòmiques entre les famílies.  Segons la Organización de Consumidores y Usuarios (OCU, 2021) calcula que, per cada alumne, la despesa en material és de cinc-cents euros en equipar-se pel curs on, aproximadament la meitat, correspon a llibres de text, llicències digitals, lectures i altres materials.

Una única comanda sense moure’t de casa

El que ha portat a l’èxit el sistema d’Iddink és que resol els dos factors que més compliquen la compra de material escolar.

D’una banda, tenim la gran quantitat de temps que s’ha d’invertir a adquirir tots els articles necessaris.A més a més, és habitual que les llibreries pateixin cert desproveïment durant les frenètiques setmanes prèvies a l’inici escolar.

Iddink no sols envia tot el material a casa en una única comanda (llibres, llicències digitals, calculadores, lectures, etc.), sinó que també s’encarrega de repassar que d’un any per l’altre la llista de material escolar estigui actualitzada en funció de cada centre escolar Des de la seva implantació a Aragó, Balears i Catalunya, són més de 300 centres i 96.800 alumnes els que es beneficien dels serveis d’aquesta empresa que va néixer per facilitar la vida de milers de famílies.

D’altra banda, el segon gran avantatge de fer servir Iddink està justificat per l’estalvi. Això és possible gràcies al seu innovador i exitós servei en reciclatge de llibres: els ecoBooks.

L’estalvi sostenible es diu ecoBooks

Iddink i el seu sostenible servei d’ecoBooks redueixen en més del 50% el cost de llibres i llicències digitals educatives

Sens dubte, un dels serveis que ha portat a Iddink a liderar el sector arreu d’Europa. Els ecoBooks són llibres que reutilitzen les i els alumnes per no haver de comprar un nou cada any. Aquest sistema permet que les famílies puguin gaudir d’un gran estalvi d’una forma sostenible.

L’estalvi mínim pels ecoBooks és d’un 50% respecte al preu del mateix material nou. Aquest mètodetambé fomenta que les i els estudiants siguin més responsables amb el seu material, ja que saben que han de cuidar els ecoBooks perquè la següent persona els pugui rebre en perfecte estat.

 

Per a més informació sobre l’econòmic sistema d’Iddink cliqueu​ aquí, on podreu veure un petit vídeo informatiu a Instagram, o visiteu la seva​ pàgina web.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here