La nota més alta de la selectivitat d’aquest any coincideix amb la nota màxima: un 10 sobre 10. L’han aconseguit una noia de Sant Vicenç dels Horts, que ha estudiat als Salesians, i un noi de Sabadell, Ramon Bernadas. Feia vuit anys que cap alumne treia un 10 en aquestes proves. Tots dos consideren que tenen facilitats pels estudis i tots dos volen estudiar Medicina a la Universitat Pompeu Fabra. A les proves d’enguany, que van tenir lloc els dies 14, 15 i 16 de juny, hi han participat 39.767 alumnes, dels que ha aprovat un 96’91 %.

La Marta Bernadet Fernández resideix a Sant Vicenç dels Horts, tot i que ha sabut els seus resultats a les proves mentre està de vacances amb els seus amics. La Marta, una “amant del futbol” reconeix que “anava a buscar nota” perquè vol estudiar Medicina, una de les carreres que requereixen , històricament, les qualificacions més altes. Aquesta alumna dels Salesians de Sant Vicenç no s’esperava treure un 10, i menys fer-ho en tots els exàmens, tot i que sempre ha obtingut bones notes.

La Marta va decidir el seu futur en el món de la salut després d’una forta lesió al genoll que es va fer jugant. La seva traumatòloga la va inspirar a optar a ser metgessa. Ara es planteja gaudir de l’estiu però amb la mirada posada en el setembre, quan podrà cursar a carrera que volia. Tot un orgull per a Sant Vicenç dels Horts i el Baix Llobregat.

Font: ACN

Fotografia: El Periodico

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here