El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, va lamentar el passat dimecres, 29 de juny,  que “la deixadesa” de la Generalitat en matèria de salut estigui “perjudicant clarament les veïnes i els veïns del Baix Llobregat”.

Segons Poveda, “és inacceptable que una persona hagi d’esperar-se tant de temps per a tenir una visita amb el seu metge o per a que l’operin, que els CAP estiguin saturats, que es dediquin tan pocs recursos a l’atenció primària, que s’estigui retallant el servei de ginecologia a la comarca o que els professionals del sector no puguin treballar amb unes condicions laborals mínimes”.

El dirigent socialista recorda que “ERC i Junts han deteriorat molt la sanitat pública” i afegeix  que “costa molt d’entendre que la Generalitat no hagi augmentat la inversió sanitària després d’haver patit una pandèmia com la que hem viscut”.

Poveda demana a l’executiu que presideix Pere Aragonès que “per una vegada, escolti la veu de la ciutadania i faci una aposta clara i decidida per la sanitat pública, universal i de qualitat”

Font: PSC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here