El Prat en Comú i Podemos el Prat, que en les eleccions del 2019 varen concòrrer per separat, van presentar aquest divendres, 1 de juliol, l’actual alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, com a cap de llista de la seva candidatura conjunta. L’acte va tenir lloc als Jardins de Mon Racó, davant més de 300 persones (a la fotografia) .

La conducció de l’acte, que va tenir un marcat caràcter festiu, va anar a càrrec dels actors locals Angel Roldán i Rocío Quedada, i va comptar amb l’actuació del grup pratenc The Pandemials.

La portaveu d’En Comú Podem al Congrés de Diputats, Aina Vidal, va destacar en la seva intervenció la importància de la política de proximitat en temps de crisi i va ressaltar que “ens mereixem una anys més tranquils, però, si no venen ,ens mereixem alcaldes com el del Prat de Llobregat, com el Lluís Mijoler”.

L’alcalde  Mijoler va defensar la política local “com una eina essencial per posar les persones al centre i per fer ciutat”. Va destacar que “hem hagut de fer front a perills extraordinaris, han estat situacions molt complicades aquests tres anys i ens n’hem sortit”.  Mijoler va animar “a tota la gent treballadora, progressista, del Prat a sumar-se per reforçar la majoria de transformació que ha fet el Prat d’avui i que vol construir el Prat del futur”.

El cap de llista de Comuns i Podem va recordar “els homes i les dones que fa 85 anys i en plena clandestinitat lluitaven pels drets de la classe obrera sota les banderes del PSUC i de les CCOO, que van saber evolucionar sota les sigles d’Iniciativa per Catalunya-Verds i EUIA, i també els homes i dones que han sabut actuar amb responsabilitat i coherència i portar-nos cap a la candidatura que avui representem al Prat, la candidatura del Prat en Comú i de Podemos el Prat”. “Una candidatura”, va afegir “que, amb generositat, suma per multiplicar”.

Als Jardins de Mon Racó es respirava optimisme i confiança en la victòria de Mijoler a les eleccions de maig de 2023.

Font i fotografia: El Prat en Comú i Podemos el Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here