L’Ajuntament de la Palma de Cervelló organitza, aquest cap de setmana, els dies 8, 9 i 10 de juliol, la desena edició del Festival de cultura, poesia i teatre La Cultura va a la Font.

Aquest divendres, 8 de juliol, a dos quarts de 9 del vespre, tindrà lloc un recital de poesia a la font de Santa Rita. Hi intervindran Francesc Parcerisas, Anna Gual i Blanca Llum Vidal (a la fotografia) .

El dissabte 9 de juliol, es celebrarà, a la una del migdia, un vermut concert a la font del Marge, amb Mireia Vives i Borja Penalva.

Finalment, el diumenge 10 de juliol, la cita serà a dos quarts de 8 del vespre, a la font del Marge on tindrà lloc un concert amb el grup gallec The Lákazans.

Cal destacar la qualitat dels escriptors i escriptores que integren el cartell. Francesc Parcerisas, és poeta, traductor i crític literari. Va néixer al Baix Llobregat, a Begues, l’any 1944. Ha obtingut, entre d’altres, els Premis Jaume Fuster, Nacional de Cultura, Serra d’Or, Ciutat de Barcelona o Carles Riba.

Anna Gual, de 36 anys, és una poetessa que ha publicat diversos poemaris, entre els que destaquen la trilogia Arrel Trinitat. Ha guanyat el premi Cadaqués a Rosa Leveroni.

Blanca Llum Vidal, també de 36 anys, és poeta, editora i traductora. Ha publicat entre d’altres, La cabra que hi havia (2009), Punyetera flor (2014), o La princesa sou Vós ( 2022). Col·labora a la secció d’Opinió de la revista El Temps.

Font: Ajuntament de la Palma de Cervelló

Fotografia: Revistaidees.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here