La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit arxivar la denúncia contra Daniel Serrano (a la fotografia)  per “no quedar degudament justificada” la comissió dels delictes que se l’imputaven. La Fiscalia també demanava que s’arxivés la causa.

Serrano, tal com va informar elBaix.cat en el seu moment,  estava acusat d’una agressió sexual a una companya del partit. L’any 2021 va dimitir com a secretari general del PP català, però va continuar com a diputat al Parlament.

Daniel Serrano, que fou cap de llista i regidor de l’Ajuntament de Cornellà l’any 2015, sempre va negar les acusacions i es va donar de baixa del PP però va accedir el Parlament després de la dimissió d’una dels tres diputats de que disposa el partit, Eva Parera, que es va passar a la nova formació política, Valents.

El diari Ara el qualificava fa pocs dies de “diputat fantasma del PP”: no milita al partit però ocupa el tercer escó de la formació al grup mixt. “I tot i que assisteix als plens ( s’asseu al costat dels populars) no hi participa”, escriu l’Ara. El PP es va limitar a cedir-li un seient  a la comissió d’Acció Climàtica. Caldrà veure ara si l’arxivament de la causa modifica la relació entre Serrano i el PP o si la separació esdevé definitiva.

Fotografia: elplural.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here