El passat dijous, 21 de juliol, representants municipals de Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Vallirana, Cervelló, La Palma de Cervelló i Santa Coloma de Cervelló van reunir-se amb la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà ( a la fotografia).

En la trobada es van tractar temes d’interès per a les poblacions de les Muntanyes del Baix. Entre les qüestions abordades va destacar la necessitat de millorar el recursos econòmics i tècnics destinats a la gestió agroforestal.

Segons els ajuntaments, la manca de recursos comporta l’abandonament de molts terrenys agraris que acaben convertint-se en massa forestal en pocs anys, agreujant el risc d’incendi. Es per això que es va demanar al Govern de la Generalitat que s’ajudi als municipis que, fins ara, han hagut de fer aquesta tasca amb recursos propis o de la Diputació de Barcelona.

Preocupació per la situació de la sanitat

Durant la reunió, també es va plantejar la necessitat d’un pla de xoc de contractació de personal mèdic i d’infermeria per tal de poder garantir el servei als Centres d’Atenció Primària (CAP) dels diversos municipis. Una exigència que s’uneix al clam en demanada d’una  millor sanitat pública que s’està produint a tota la comarca, tal com ha vingut informant elBaix.cat.

Font i fotografia: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here