El matí d’aquest dimarts, 26 de juliol, poc abans de les 7, la circulació ferroviària de la línia R4 ha estat tallada durant una hora entre les estacions de Cornellà i Martorell, totes dues al Baix Llobregat, per una fuita de gas propera a la zona de vies prop de l’estació de Sant Joan Despí (a la fotografia), segons ha informat RENFE. Fins al lloc s’hi han desplaçat Bombers i Protecció Civil, que han tancat les vàlvules del gas. No ha calgut desallotjar als veïns i veïnes de la zona.

Com a conseqüència d’aquesta situació, el trens de la línia R4 nord han iniciat i han finalitzat el recorregut a l’Hospitalet de Llobregat.

El servei s’ha restablert a les 8 i 12 minuts, tot i que es registraran afectacions durant tot el dia, que poden arribar a alteracions de mitja hora. Segons RENFE, de forma progressiva, s’aniran recuperant les freqüències i horaris habituals.

Durant el tall, les persones usuàries de la línia R4 sud han hagut d’anar de Sant Vicenç de Calders a Martorell i un cop en aquest municipi anar a buscar els trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Entre Martorell i Cornellà no hi ha hagut servei i ha estat inviable, segons informa la companyia, establir un servei alternatiu pe carretera. La situació ha afectat estacions de la comarca com Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Martorell.

Font: RENFE

Fotografia: La Vanguardia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here