El segon concert de Rosalía al Palau Sant Jordi, el diumenge 24 de juliol, va tornar a ser un èxit. I si ja fa uns dies la cantant de Sant Esteve Sesrovires va exhibir connexió Baix Llobregat amb la seva trobada amb l’olesana Chanel, de la que elBaix.cat va informar, aquest diumenge va ser el moment de mostrar complicitat amb el duo de Cornellà, Estopa ( a la fotografia).

Rosalía sempre ha expressat la seva admiració pels germans Muñoz, i en el concert del Sant Jordi ho va tornar a fer referint-se als Estopa, que es trobaven “en un lloc sagrat”. El novembre de 2019 durant Los40MusicaAwards ja va cantar uns versos de “Tu Calorro”.

De fet, el primer gran concert al que va assistir va ser per veure actuar els Estopa. Ara, el David i el Jose van publicar un tuït en el que deien: “Madre mía: Rosalía nos has llegado al alma con tus palabras. Tu show es apabullante, diferente, único… Sigue siendo así de libre”.

Els Estopa acaben de ser noticia per haver rebut la Creu de Sant Jordi, i haver pronunciat a Mataró, un contundent discurs, del que elBaix.cat va informar.

Continua la connexió “Baixllu”.

Fotografia: Estopa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here