“No acceptarem la mala gestió del Govern del PSC”, aquest és el títol d’un comunicat d’En Comú Podem de Sant Vicenç dels Horts, fet públic després de la celebració del ple municipal del mes de juliol. Els Comuns lamenten “la deixadesa alarmant de les funcions que corresponen a l’equip municipal”.

Un dels exemples és el del servei del Bar-Restaurant de la Piscina La Blava (a la fotografia). Segons els Comuns, el contracte de concessió del servei de bar de la piscina va finalitzar el novembre de 2021. 9 mesos després, afirmen els Comuns, el govern del PSC encara no ha estat capaç de treure a concurs un nou contracte. En el darrer Ple l’equip de govern municipal va demanar a la resta de grups que aprovessin la continuïtat de l’anterior contracte al que ECP es va negar per no fer-se corresponsable de la mala gestió del Govern local.

Un altre cas, és del retorn obligat de 4.708 euros del SAD (Servei d’Atenció Domiciliària), part de la quantitat que la Generalitat i l’Estat van atorgar pe fer front ala efectes de la pandèmia. Ara, l’Ajuntament ha de retornar el 25 % de la subvenció rebuda per no haver pogut justificar la despesa.

Sant Vicenç en Comú Podem  creu que “cal un replantejament sobre com s’està treballant des del govern” . El regidor del grup municipal d’ECP, Jordi Gil, afirma que “Sant Vicenç necessita i mereix que el seu govern faci la seva feina quan toca i no de qualsevol manera”.

Els Comuns demanen “al Govern del PSC més gestió i transparència per donar resposta a les necessitats que les vicentines i els vicentins mereixen”.

Font: Sant Vicenç ECP

Fotografia: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here