Va començar aquest dimecres, 27 de juliol, i es perllongarà fins el diumenge, dia 31: la Festa Major del Papiol, en paraules del seu alcalde, Joan Borràs, convida a viure la festa i a celebrar la vida.

Ahir, dijous, dia 28, es va fer el viatge inaugural del trenet de la Festa Major, i la festa GEP Frankfurts. També el Cercavila del Tour Pollaire i el Pregó inaugural de la Festa Major amb l’Esplai Pa amb Tomàquet, cercavila, bingo i Nit de DJ.

Aquest  divendres, 29, a les 11, és el torn de la Festa Holl, amb Botifesta, i el Bosc d’en Blanc, i també de titelles amb Les aventures del Malito, el Taller de màgia i l’espectacle de màgia amb Joan Ventura, Correfoc de Festa Major,  i concert i ball amb l’Orquestra internacional Maravella. Per la nit, els Concerts papiolencs.

Dissabte, 30, gimcana infantil, concurs de truites i gaspatxos, Ruta Akitamo, Xupi Music Tour, sardanes, correfoc infantil, ball de confeti amb l’orquestra Girasol, 12è Porronet Music Tour i Nit de penyes.

I finalment el diumenge, el taller “Música en Familia”, la missa de Festa Major, concert de la coral la Perdiu i a la nit, l’espectable Bona Gent, amb l’actor i presentador de TV3, Quim Masferrer.

Font: Ajuntament del Papiol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here