Rosalía, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, després de triomfar, tal com va informar elBaix.cat, el cap de setmana passat al Palau Sant Jordi de Barcelona, amb dos recitals, va anunciar des de Bilbao, el llançament imminent de la seva nova cançó “Despechà” (Lao a Lao).

El nou tema de Rosalía (a la fotografia) s’ha fet viral des de fa setmanes malgrat només se’n havien pogut escoltar alguns fragments en xarxes socials o en els darrers concerts, ja que encara no havia estat publicat. La cantant havia pujat un clip de 35 segons el passat 12 de juliol a TikTok.

Ara, la cançó ja està disponible a les plataformes. I s’havia convertit en cançó de l’estiu abans de ser publicada. Tot un fenomen mediàtic. 24 hores després de la seva aparició, elDiario.es informa que la vicepresidenta del Govern central, Yolanda Díaz, ha tuitejat la cançó, que Netflix s’hi ha inspirat per crear els seus propis “memes” i que ja encapçala la llista de trending topics mundials.

Rosalía acabarà la gira de Motomami per l’Estat espanyol a Galicia, a A Coruña, i les Illes, a Palma de Mallorca, i després la continuarà per Amèrica i Europa.

Fotografia: Binaural

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here