Joan Carles Ventura Coll (a la fotografia), regidor de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha mort de forma sobtada. L’Ajuntament ha publicat un comunicat expressant el més sentit condol institucional  per l’inesperat traspàs a la família i amistats. S’han decretat tres dies de dol, des d’aquest diumenge, 31 de juliol, fins al dimarts, 2 d’agost, i la senyera que presideix la Cadireta, l’espadat rocós que queda sobre del poble, s’ha abaixat a mig pal.

Joan Carles Ventura era regidor del grup municipal Fem Poble- ERC i portaveu d’aquesta formació al Ple municipal. Havia nascut l’any 1970 a Benicarló i feia més de 20 anys que residia a Castellví. Sempre havia participat activament en la vida associativa del municipi i es declarava “un castellvinenc més”.

Feia dos mandats que era regidor de la Corporació. La seva incorporació al Ple de Castellví de Rosanes va ser a finals de 2015 i des de llavors havia estat regidor de forma ininterrompuda. Fou cap de llista de Fem Poble-ERC a les darreres eleccions municipals de 2019.

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

Fotografia: Sant Andreu TV

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here