Dues alcaldies socialistes de la comarca, Castelldefels i Esparreguera, han viscut canvis en la composició dels diversos grups municipals.

A Castelldefels, on governa el PSC, amb el suport d’ERC, Junts i una regidora trànsfuga, un nou regidor d’ERC, Antoni Casas, ha substituït Rosa Pla, que era responsable d’Universitats, Ciutat del Coneixement i Medi Ambient i Sostenibilitat, i que va presentar la seva renúncia en el ple municipal de juny.

Aquesta dimissió ha obligat a modificar les responsabilitats del grup municipal d’ERC, ja que Antoni Casas ha assumit tan sols la delegació de Participació Ciutadana, Pau i Solidaritat. Això ha comportat que s’hagin hagut de repartir les antigues competències de Rosa Pla entre els altres regidors republicans.

A Esparreguera, el Ple ha acceptat la renúncia de la regidora Joana Mora Aznar (a la fotografia), adscrita al grup municipal d’Esparreguera 2031, que va anunciar que deixava la política municipal per manca de temps i de motivació per la política institucional. Mora va explicar que “pel meu caràcter i manera de fer no em sento prou còmoda dins la política institucional i prefereixo dedicar-me a altres activitats de voluntariat”.

El seu lloc l’ocuparà el tercer candidat de la llista d’aquesta agrupació municipal, Pablo Chamorro Lorenzo. Esparreguera 2031 va obtenir el 8’8 % dels vots i 2 regidories en les eleccions del 2019.

Durant el torn d’intervencions, l’alcalde socialista, Eduard Rivas, i tots els regidors i regidores del consistori van expressar el seu respecte i agraïment per la tasca realitzada per Mora durant aquests anys.

Font i fotografia: Ajuntaments de Castelldefels i Esparreguera

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here