El director de cinema mallorquí Agustí Villaronga (a la fotogafia), un dels noms clau del cinema espanyol de les últimes dècades, va començar a finals del passat mes de juliol a rodar al Prat de Llobregat escenes del seu nou film “Loli Tormenta”, una comèdia protagonitzada per Susi Sánchez ( Cinco Lobitos; Dolor y Gloria). Completen el repartiment els debutants Joel Gálvez, Mor Ngom i Maria Anglada Sellarés, i els reconeguts Celso Bugallo i Fernando Esteso.

La pel·lícula, amb guió de Mario Torrecillas i el mateix Villaronga i que es roda en diferents localitzacions de les comarques de Barcelona, explica la història de Lola, una avia moderna i caòtica que s’ha de fer càrrec de dos nets  per la mort de la seva filla. Quan se li diagnostica Alzheimer, els dos nens se’n faran càrrec amb gran enginy i fantasia per ocultar la seva malaltia i evitar que els separin.

“Lali Tormenta” és una producció sensibilitzada amb el respecte al medi ambient. En l’assessorament i desenvolupament d’aquesta planificació de rodatge sostenible ha participat Creast, empresa espanyola pionera en la reducció i mesurament de la petjada de carboni i especialitzada en el sector audiovisual. Al final del rodatge, es durà a terme el mesurament de l’impacte ambiental.

El rodatge al Prat ha comptat amb el suport del programa municipal El Prat Film Office: des de fa 10 anys, aquest programa, tal com va informar elBaix.cat, s’ocupa d’assessorar les productores en tot allò referent a la cerca de localitzacions i la planificació de permisos de rodatge, la promoció del municipi com a plató audiovisual, i el suport al talent local i a l’alumnat d’escoles de cinema d’arreu de Catalunya. Tot plegat, unit a la diversitat d’escenaris que ofereix el Prat ha contribuït a fer d’aquest municipi un dels que més rodatges acull.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here