El conveni signat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la Generalitat i l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM) preveu el perllongament del Trambaix aprofitant  l’espai que alliberarà el soterrament de la vies de tren al seu pas per la ciutat, tal com va informar elBaix.cat.

El conveni preveu l’establiment de tres noves parades del Tramvia a Sant Feliu: la darrera estarà ubicada al carrer Laureà Miró, cantonada carretera de la Sanson, ben a prop de la zona comercial que existeix a la zona. Aquest fet ha de fer possible una de les reivindicacions de la plataforma “Volem el Trambaix al Pla”. El motiu de la reivindicació és donar servei al polígon El Pla, on hi treballen cada dia milers de persones.

La Plataforma recorda, davant afirmacions que comentaven que l’acord  “possibilita la connectivitat cap a Molins de Rei”, que el perllongament del Trambaix fins aquest municipi , i més enllà fins Sant Vicenç dels Horts, està contemplat en diversos estudis de l’ATM i és una obra rendible, socialment i ambientalment. També exigeix que cal evitar endarreriments en l’execució de les obres.

La Plataforma “Volem el Trambaix al Pla” té el suport de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes del Baix Llobregat, els sindicats CCOO i UGT, l’Associació per al Promoció del Transport Públic (PTP), el Col·legi d’Ambientòlegs, Catalunya Camina, l’Associació d’Empresaris d’El Pla, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i altres entitats.

Font: Plataforma Volem el Trambaix al Pla

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here