El 28 d’agost de 1002 és la data del primer document escrit on a apareix el nom de Sancti Felicis, l’antiga denominació de Sant Feliu de Llobregat. El naixement de la ciutat serà el fil conductor de tota una sèrie d’activitats culturals i lúdiques que tindran lloc el proper diumenge, 28 d’agost, a partir de les 11 del matí, en diferents zones del Palau Falguera de la capital de la comarca.

La festa torna aquest any al format complet, recuperant activitats familiars com el tir amb arc, els jocs gegants i el servei de taverna amb botifarrada medieval, a més de totes les actuacions i tallers d’animació que s’han continuat realitzant els dos darrers anys amb restriccions a causa de la pandèmia.

Aquest any es celebra l’onzena edició de la festa medieval que organitza Calaix de Sastre, en conveni amb l’Ajuntament de Sant Feliu i amb la col·laboració de diverses entitats i companyies participants.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here