No té sort la ministra socialista de Transports  i excaldessa de Gavà, Raquel Sánchez (a la fotografia). En un dia important al Congrés de Diputats, quan es va convalidar el Reial Decret sobre mesures d’estalvi energètic que inclou la gratuïtat dels viatges amb RENFE fins el mes de desembre, ella, que podia haver estat protagonista positiva de la jornada, va provocar una polèmica una mica surrealista amb una altra ministra.

Sánchez va afirmar al Congrés de Diputats, quan defensava el Decret llei de mesures d’estalvi eficiència energètica i de reducció de la dependència energètica del gas natural, que la l’ús de la mascareta deixava de ser obligatori al “transport aeri”. Tots els mitjans de comminació van entendre que la mascareta ja no era obligatòria als avions.

Però al cap d’una estona, la ministra de Sanitat, la també socialista Carolina Darias, desmentia Sánchez.  Darias va puntualitzar que l’ús der la mascareta als avions segueix sent obligatòria i que on passa a ser una recomanació és als aeroports.

Fotografia: Nació Digital

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here