Continuen les incidències de tot tipus que han afectat aquest estiu l’Aeroport del Prat. Aquest dimarts, 30 d’agost, s’hi va produir un accident. Segons va informar el mateix Aeroport, “un Airbus A319-111 ( 6V-AMB) que feia el trajecte Barcelona-Dakar va impactar amb el pla esquerre contra un camió mentre feia el pushback”.

BTV va ampliar la noticia explicant que, cap a les 12 del migdia, l’avió d’Air Senegal es trobava fent maniobres marxa enrere per preparar-se per l’enlairament quan es va produir el fort impacte amb un camió de grans dimensions.

La col·lisió entre una de les ales de l’avió i el camió va deixar el vehicle suspès sobre les rodes d’un dels laterals, però sense acabar de tombar-lo (a la fotografia).

L’accident va obligar a desembarcar tots els passatgeres que ja es trobaven  dins de l’aeronau i el vol va ser finalment cancel·lat. No es va registrar cap persona ferida. L’impacte va provar moments de molta tensió a l’Aeroport. El tècnics estan investigant les causes que van provocar el xoc i inspeccionant l’estat de l’avió

Fonts i fotografia: Aeroport del Prat i BTV

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here