15.000 persones van omplir aquest dissabte, 3 d’octubre, el Palau Sant Jordi de Barcelona per escoltar la cantant de Sant Climent de Llobregat, Aitana (a la fotografia).

Era el primer concert de la seva nova gira “11 razones +”. El públic estava integrat majoritàriament per joves però també per famílies senceres.

Malgrat el disc “11 razones” ( 2021) estava farcit de col·laboracions, en aquesta ocasió Aitana va actuar tota sola, amb la participació entusiasta d’un públic que va estar cantant l’hora i mitja que va durar el concert.

Aitana va aprofitar el recital per estrenar una nova cançó, “Otra vez”. En el directe la van acompanyar cinc músics i vuit ballarines i ballarins. Va disposar de pantalles verticals i d’una passarel·la que l’apropava al públic.

Aquesta gira portarà aquest mes de setembre la cantant baixllobregatina, que es va donar a conèixer al concurs televisiu OT, a més de a Barcelona, a València, a Ansio-Barakaldo, Sevilla, Fuengirola i Madrid, es espais amb una gran capacitat de públic.

Fotografia: La Vanguardia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here