No tan sols al Baix Llobregat Sud hi ha queixes pel funcionament dels autobusos que depenen de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). A Santa Coloma de Cervelló les persones usuàries estan indignades perquè el nou servei de bus L-76  ( a la fotografia) incompleix sistemàticament els horaris previstos.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Santa Coloma, ha fet arribar la seva preocupació al vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, el senador socialista Antoni Poveda, i li ha demanat solucions urgents per part de la institució responsable de supervisar el servei, perquè es compleixi la freqüència de pas i es garanteixi el bon funcionament dels autobusos

El passat 16 de juliol es va posar en marxa el nou contracte del servei de bus L-76 que, entre d’altres, incorporava una millora en la freqüència de pas, amb un bus cada 30 minuts els dies feiners i cada 45 els diumenges i festius. Però durant els mesos de juliol i agost els busos no han complert els horaris marcats en repetides ocasions per culpa d’avaries en els vehicles. Això, segons el consistori, suposa un greuge per a les persones usuàries que no poden arribar a destí a temps i han d’esperar a la parada fins el següent vehicle, sense cap mena d’informació.

L’Ajuntament de Santa Coloma, que ha anat reportant a l’equip tècnic responsable del servei les incidències que s’ha anat detectant i que els veïns i veïnes han fet arribar, exigeix que es doni solució a aquesta situació, que s’agreuja amb el retorn de vacances i l’inici del curs escolar. L’Ajuntament ha demanat a l’AMB que es prenguin amb urgència les accions necessàries per garantir que els busos compleixin els horaris i s’ofereixi a la ciutadania un servei òptim.

Font i fotografia: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here