L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha organitzat una excursió gratuïta per inaugurar el Mirador del Coll de les Espases (a la fotografia). Tindrà lloc aquest proper dissabte, 17 de setembre, i començarà a les 7 del vespre a la Pista d’atletisme (Carrer de l’Urgell, s/n).

El Coll de les Espases és un dels set Balcons de Montserrat, un projecte que pretén atraure visitants i dinamitzar el turisme dels municipis del Baix Llobregat Nord. Juntament amb Olesa hi col·laboren Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell i Sant Esteve Sesrovires, localitats amb vistes privilegiades a la muntanya de Montserrat, lloc emblemàtic per a la comarca i per a Catalunya. La iniciativa ha estat impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

El Balcó d’Olesa es troba al Coll de les Espases, on s’ha instal·lat un mirador de muntanya integrat en el paisatge que, més enllà d’oferir una extraordinària panoràmica de Montserrat, també permet observar la fauna i la flora del territori.

L’Ajuntament d’Olesa ha complementat aquesta instal·lació amb diferents monòlits informatius al llarg del recorregut que puja al Balcó.

Si voleu contemplar una posta de sol inigualable, ja ho sabeu: el 17 de setembre a Olesa!

Font i fotografia: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here