El passat dia 9 de setembre es va inaugurar al Moll de la Fusta de Barcelona la Setmana del Llibre en Català. És una fira de visita obligada, organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, que es mantindrà fins el proper diumenge, 18 de setembre. És un espai on es poden conèixer i comprar totes les novetats de llibres en català. A més, també es pot gaudir d’una programació d’activitats de qualitat entorn el llibre escrit en la nostra llengua. És una oportunitat de trobada entre lectors i lectores, llibreries i editorials dels Països Catalans.

Aquest any, per segona vegada, l’Ajuntament de Molins de Rei ha impulsat aquesta iniciativa a la vila, entre el 9 i el 20 de setembre. La celebració es duu a terme gràcies al suport de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i a la participació de la Biblioteca El Molí, la Llibreria Amèlia, la Llibreria Barba i la Llibreria Arola. L’Ajuntament insta la ciutadania a visitar les llibreries de Molins de Rei i a assistir  a les presentacions de llibres amb la presència dels autors. Aquestes són les obres que es presentaran:

  • Superpatata: enrenou còsmic , d’Artur Laperla ( Bang.ed.). 14 de setembre a dos quarts de 6 a la Biblioteca El Molí.
  • La venjança del sometent, de Joan Castellví. 14 de setembre a les 7 de la tarda, a la Sala d’Exposicions de Ca n’Ametller.
  • No em dic Txaikovski, de Juancho Azuar ( BiraBiro ed.). 15 de setembre a dos quarts de 6 a la Biblioteca El Molí.
  • Lilinne i les bombolles de sabó, de Jordi Estrada (Edicions de 1984). 20 de setembre, a dos quarts  de 7 a la Biblioteca del Molí.

I al marge o al costat de la Setmana, Òmnium Cultural organitza el dijous, dia 15 de setembre, a les 7 de la tarda,  a la Federació Obrera, la presentació del llibre de Sergi Belbel, “Morir-ne disset”, obra guanyadora del 62è Premi Sant Jordi..

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here