Aquest diumenge, 18 de setembre, a partir de les 6 de la tarda, Podem Catalunya ha organitzat a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat, el tancament de les Jornades Animalistes de Catalunya. Les Jornades comencen aquest  divendres, 16 de setembre, a la Biblioteca Marta Mata de Cornellà.

El passat 1 d’agost el Congrés de Diputats va aprovar la primera Llei de protecció animal impulsada per Unidas Podemos dins el govern de coalició amb el PSOE. Sergio García Torres (a la fotografia), director general dels Drets dels animals dins el Ministeri de Drets socials i Agenda 2030 del Govern central, serà a Sant Boi per explicar els trets principals de la nova llei, que té un triple objectiu: acabar amb el maltractament, l’abandonament i el sacrifici d’animals sans. També intervindran la doctora Núria Querol, impulsora del programa VIOPET,  Conchi Abellán, coordinadora de Podem Catalunya, i Amaya Gálvez, regidora de l’Ajuntament de Rivas (Madrid).

Podem destaca que el darrer Ple de l’Ajuntament de Sant Boi va aprovar per unanimitat la moció d’adhesió al programa VIOPET.

Font: Podem Sant Boi de Llobregat

Fotografia: Público

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here