L’activitat ha tornat a la sala d’actes del Casal Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat (a la fotografia), després de la reforma portada a terme per l’Ajuntament de la ciutat.

Les obres, amb un cost de 400.000 euros, han tingut per objecte modernitzar la sala i dotar-la de 166 butaques davant l’escenari , que substitueixen les cadires que fins ara havia d’utilitzar el públic. Es tracta de butaques retràctils, perquè la sala es pugui adaptar a diversos tipus d’actes.

També s’ha apujat el nivell del paviment uns 30 centímetres per millorar la visibilitat de l’escenari i s’han fet millores acústiques ( revestiment de la sala) i d’il·luminació amb un sistema eficient energèticament que es pot ajustar a l’ocupació efectiva i també aprofitar la llum natural.

Durant la inauguració de les millores, el passat dia 7 de setembre, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, davant les entitats ciutadanes, va destacar que “la ciutat a passat de tenir un casal de cultura de batalla a un de nou que reuneix les millors condicions de comoditat, d’escenari i acústiques, entre d’altres”.

El passat dia 9 de setembre, tal com ja va informar elBaix.cat, es va representar a la sala remodelada l’obra “En Bangkok también hay ratas”, de la Cía. La Voz Ahogada Projecte Escènic.

Font i fotografia: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here