El dijous 8 de setembre es va estrenar una nova versió de “Pinocchio” a Disney +.  Està protagonitzada, entre d’altres, per Tom Hanks, en el paper de Geppetto, i per Joseph Gordon-Levitt interpretant  Pepito Grill, i dirigida per Robert Zemeckis. Està basada en el llibre italià de 1983 de Carlo Collodi, Les aventures de Pinotxo i és un remake d’acció en directe de la pel·lícula d’animació de la Disney de 1940.

Dins aquesta pel·lícula la cantant d’Olesa de Montserrat, Chanel (a la fotografia), posa veu a un dels temes que conformen el film, “La estrella azul”.

El videoclip de la cançó interpretada per Chanel, en el que apareix cantant a l’escenari d’un teatre, va tenir l’endemà de l’estrena més de 30.000 reproduccions. “La estrella azul” està considerada com la cançó principal de “Pinocchio”.

La crítica ha destacat aspectes positius i negatius de la nova versió. Per exemple Espinof, ha considerat que la pel·lícula disposa “d’un disseny de producció magnífic” però “és exactament igual que la gran majoria de remakes en acció real”, i lamenta que Zemeckis “no s’hagi atrevit a fer un pas ferm en la direcció de fer una adaptació única i només deixa un parell de matisos aquí i allà”. Però, de tot això no en té la culpa Chanel Terrero, que ha vist com es feia realitat el seu somni de treballar per a  Walt Disney Pictures.

Fotografia: Vandam Random

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here