Des d’aquest passat dimecres qui ho vulgui es pot inscriure a l’activitat “Gavà en marxa contra el càncer” que tindrà lloc el proper mes d’octubre, el diumenge dia 16. L’escenari serà l’Estadi Municipal La Bòbila, al passatge d’Elisenda de Montcada, número 4.

Les inscripcions es poden fer des del 14 de setembre fins el 14 d’octubre a les 10 del matí. Es tracta de la II Cursa contra el Càncer amb un recorregut de 5 quilòmetres. El preu de la inscripció és de 10 euros que inclou una samarreta tècnica i esmorzar en acabar la cursa.

Aquesta activitat solidària i esportiva alhora, està organitzada, entre d’altres entitats, per l’Associació contra el càncer a Gavà, l’Ajuntament de la ciutat i el Club d’Atletisme de Gavà.

La primera edició de la Marxa, de la que es va fer ressò elBaix.cat, va tenir lloc el diumenge 6 d’octubre de 2019 (a la fotografia) i després es va veure interrompuda per la pandèmia  En aquella ocasió hi van participar més de 1.000 corredors i corredores. Javier Catalina i Ana Rosalia en van ser els guanyadors.

Ara s’espera que aquesta edició recuperada superi, si és possible, l’èxit de l’anterior.

Font: Ajuntament de Gavà

Fotografia: El Bruguers

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here